Home > Over ons > Artsen en specialisten > Drs. A.C. Ludlage (Arthur), cosmetisch arts

Drs. A.C. Ludlage (Arthur), cosmetisch arts

Arthur Ludlage, cosmetisch arts

Drs. Arthur Ludlage heeft zijn studie geneeskunde gevolgd aan de Rijks Universiteit Leiden.

Na een periode als bedrijfsarts gewerkt te hebben houdt hij zich sinds 2001 zeer intensief bezig met injectables. Dokter Ludlage is ruim 10 jaar directeur geweest van MediConsult, naast zijn managementtaken richtte hij zich op het behandelen van cliënten met injectables. Inmiddels is hij één van de meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland. Daarnaast is hij al vanaf 2005 KOL (Key Opinion Leader) en internationaal trainer voor Galderma, leverancier van de fillers Restylane en Emervel en het botuline toxine genaamd Azzalure. In de afgelopen jaren heeft hij vele cosmetisch artsen, huisartsen, dermatologen en plastisch chirurgen getraind. Inmiddels heeft dokter Ludlage besloten zich volledig te richten op zijn passie, namelijk de injectables.

Om zijn vaardigheden bij te houden bezoekt hij meerdere congressen per jaar. Daarnaast geeft hij ook (internationaal) workshops aan andere artsen over de verschillende behandelmethoden. Op deze wijze is hij in staat u altijd een eerlijk en up to date advies te geven.

Arthur Ludlage is gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde). Ingeschreven in het BIG-register onder nummer: 89038083101.

Bij de NVCG zijn artsen van meerdere beroepsgroepen aangesloten. Naast cosmetisch artsen bevinden zich ook dermatologen en plastisch chirurgen onder de leden. Alle gecertificeerde leden moeten naast het hebben van veel ervaring onder andere de nieuwste technieken volledig beheersen en perfect op de hoogte zijn van de laatste productontwikkelingen. Maar zij moeten ook sociaal vaardig zijn, zodat zij hun cliënten kunnen helpen een verstandige keuze te maken. De NVCG ondersteunt deze artsen en biedt objectieve informatie aan mensen die een cosmetische behandeling overwegen.