Home > Beautybetaalplan

Beautybetaalplan

(betaal uw behandeling achteraf in termijnen)

afm banner

Wellicht loopt u al langere tijd rond met het idee iets aan uw uiterlijk te laten doen, maar u  stelt het uit omdat u de financiële middelen niet voorhanden heeft. Met gespreid betalen via het Beautybetaalplan kan dit opgelost worden.

Beautybetaalplan kan u helpen met het realiseren van uw wensen, ongeacht om welke behandeling het gaat. U kunt één of meerdere behandelingen vanaf € 2.500,- laten uitvoeren en achteraf, per maand betalen.

Beautybetaalplan doet u een aanbieding en zorgt ervoor dat de financiering verantwoord en op maat geregeld wordt. Zo kunt u zorgeloos uw behandeling ondergaan.

U vraagt een financiering aan en bij goedkeuring wordt het bedrag op uw rekening gestort. Zodat u zelf het bedrag voor de behandeling naar de kliniek kunt overmaken.

Beautybetaalplan werkt samen met een groot aantal verschillende financiële instellingen, zodat zij u de meest gunstige financiering tegen de beste voorwaarden kunnen aanbieden.

Beautybetaalplan is een initiatief van A1B Adviesgroep, een landelijk werkend intermediair gevestigd te Ede. Sinds 1999 hebben zij ervaring met het financieren van cosmetische en plastisch chirurgische ingrepen welke niet vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Zoals service en kwaliteit bij MediConsult centraal staan, zo mag u vertrouwen op de kwaliteit en deskundigheid van Beautybetaalplan.


Hoe werkt het?
Er zijn verschillende mogelijkheden om een aanvraag te doen:
•    telefonisch, ons telefoonnummer is 088-9999666 [lokaal tarief]
•    via het online aanvraagformulier.

 

betalen in termijnen

Graag neemt één van de Beautybetaalplan-specialisten, geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u door!