Home > Plastische Chirurgie > Behandelingen > Borstlift

Borstlift

 

  • Meer dan 30 jaar gespecialiseerd in borstliftende operaties.
  • MediConsult werkt uitsluitend met de beste prothesen: Allergan en Mentor, mocht een prothese noodzakelijk zijn.
  • U als patiënt heeft een vrije keuze
  • U heeft al een borstlift voor € 3.900,-.
  • Onze dokters behoren tot de beste plastisch chirurgen. Jarenlange (internationale) ervaring garandeert een uitstekend resultaat.
  • Geen wachttijden, u kunt binnen twee weken geopereerd worden.
  • Maximale garantie op kapsel en beschadiging van de prothese.
  • Goed gevulde goodiebag na uw ingreep.
  • Maak vrijblijvend een gratis afspraak voor een consult. 

Bij een borstlift worden doorgaans slappe of hangende borsten gecorrigeerd door middel van het verwijderen van het teveel aan huid. Soms is een combinatie van de beide borsten liften en het inbrengen van een prothese de juiste oplossing. 

De operatie duurt ongeveer anderhalfuur en wordt uitgevoerd onder algehele narcose. 

Heeft u niet te grote borsten die als gevolg van zwangerschap of leeftijd zijn verslapt dan is een borstlift geschikt voor u. Vaak is dan ook de hoeveelheid borstweefsel wat verminderd, zodat de borsten nu kleiner of slapper zijn dan bijvoorbeeld voor de zwangerschap(pen). De borsten worden dan gelift door middel van een littekentje rond de tepel, een litteken vanaf de tepel naar beneden en een litteken in de borstplooi.

Indien u ook weer wat vollere borsten zou willen hebben is de combinatie van een borstlift en een borstvergroting mogelijk. In bijna alle gevallen is het mogelijk om tegelijkertijd de borsten te liften en te vergroten.

Bij een borstlift met prothesen wordt via een zo klein mogelijke opening een prothese in de borst gebracht. MediConsult werkt uitsluitend met top-kwaliteit prothesen van Allergan, Mentor, waarbij u tot levenslange garantie krijgt op kapselvorming en lekkage. Vraag in de kliniek naar de mogelijkheden.

Samen met uw dokter kijkt u hoe de prothese geplaatst kan worden en welke prothese voor u het meest geschikt is. 

Voordat u onder narcose gaat wordt op uw borsten precies aangetekend welk gedeelte van de huid moet worden verwijderd. De insnijding wordt gemaakt volgens de aangetekende lijnen. Bij een borstlift is het belangrijk om van tevoren met de chirurg te overleggen hoe uw borsten er na de operatie moeten uitzien. De techniek van de operatie wordt hierop aangepast.