Home > Plastische Chirurgie > Behandelingen > Borstvergroting

Borstvergroting

 

  • Meer dan 30 jaar gespecialiseerd in borstvergrotingen.
  • MediConsult werkt uitsluitend met de beste prothesen: Allergan, Mentor en Polytech.
  • U als patiënt heeft een vrije keuze
  • U heeft al een borstvergroting voor € 2.595,-.
  • Onze dokters behoren tot de beste plastisch chirurgen. Jarenlange (internationale) ervaring garandeert een uitstekend resultaat.
  • Het resultaat van een borstvergroting is direct zichtbaar.
  • Geen wachttijden, u kunt binnen twee weken geopereerd worden.
  • Maximale garantie van de fabrikant op kapselschrompeling en beschadiging van de prothese.
  • Goed gevulde goodiebag na uw ingreep.
  • Maak vrijblijvend een gratis afspraak voor een consult.

Bij een borstvergroting wordt via een zo klein mogelijke opening een prothese in de borst gebracht. MediConsult werkt uitsluitend met top-kwaliteit prothesen van Allergan, Mentor en Polytech, waarbij u tot levenslange garantie krijgt op kapselschrompeling en lekkage. Vraag in de kliniek naar de mogelijkheden.

Samen met uw dokter kijkt u hoe de prothese geplaatst kan worden en welke prothese voor u het meest geschikt is. Bij een borstvergrotende operatie wordt geen borstweefsel verwijderd, ook de melkklieren blijven behouden. U kunt dus na de ingreep nog steeds borstvoeding geven.

De operatie duurt ongeveer een uur en wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Het resultaat is direct na de ingreep zichtbaar, het littekentje is in staande houding onzichtbaar.

Vrouwen kiezen voor een borstvergroting omdat zij vollere en grotere borsten willen, een push up-effect. Daarnaast kiezen vrouwen voor een borstvergroting om borstweefsel, dat als gevolg van zwangerschap, vermagering of veroudering, verloren is gegaan, te vervangen, zij beogen een natural-, stevig-effect. Ook kan een borstvergroting een oplossing bieden om slappe, licht hangende borsten te verstevigen.

MediConsult heeft geen wachttijden, u kunt dan ook binnen twee weken na uw consult behandeld worden. Over het algemeen hebben vrouwen geen pijnklachten, we raden u aan om gedurende minimaal twee weken na de operatie een sportbeha te dragen, deze kunt u in onze kliniek bestellen. Na de operatie is normale lichaamsbeweging toegestaan, maar onderneem geen zwaar en inspannend werk gedurende zes weken. Ook adviseren wij u om de eerste zes weken niet intensief te sporten of zwaar te tillen.                                                                                                                           
Klik hier voor meer voor en na foto's van een borstvergroting