Home > Huid en Haar > Producten / behandelingen > Diode laser voor definitief ontharen

Diode laser voor definitief ontharen


DIODE LASER-BEHANDELINGEN UITGEVOERD DOOR MEDISCH SPECIALISTEN

ELOS ONTHAREN, vergoeding mogelijk door uw zorgverzkeraar

 

Hygiënisch schoon; nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren met de Elos ontharings-methode.

De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het laser ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroïde. Met de ontharingsbehandelingen kunnen onze huidtherapeuten naast donkere haren ook blonde haren verwijderen. In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als de ontharing als gevolg van hormonen (bijvoorbeeld overgang) is ontstaan.

Elos ontharen bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. Het is daarom beter om i.p.v. permanent ontharen over permanente haarreductie te spreken. Ook is het met de Elos Motif mogelijk om 100% pijloos te ontharen.

ELOS ONTHAREN WORDT DOOR UW ZORGVERZEKERAAR VERGOED

Afhankelijk van uw verzekering, is het mogelijk een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat.

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten – die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de ANBOS), hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed.

Wij hebben geen verwijsbrief nodig van uw huisarts, dermatoloog of medisch specialist (behoudens enige uitzonderingen). Onze specialisten zijn direct toegankelijk en zij kunnen u adviseren bij het verkrijgen van een verwijzing geven indien de zorgverzekeraar daarom vraagt.

Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk. In uw zorgverzekeringspolis kunt u zien of en in welke mate u een behandeling vergoed krijgt. U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar om na te gaan welke vergoeding voor u geldt.

Wist u dat verzekerde zorg bij MediConsult niet van uw eigen risico afgaat?!

Heeft u interesse?
 Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of zij een plan voor definitief ontharen kan opstellen. U hoort dan ook meteen hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe definitief ontharen met  de Elos aanvoelt. 

Na een behandeling bij de huidtherapeute krijgt u de factuur toegestuurd die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. U krijgt dan de vergoeding voor het laser ontharen op uw rekening gestort.

 

DIODE LASER-BEHANDELINGEN UITGEVOERD DOOR MEDISCH SPECIALISTEN.

De Elos Diode laser behoort tot de nieuwe generatie Diode lasers. De Elos Diode laser maakt gebruik van 2 energiebronnen en is daarom veiliger en effectiever dan traditionele lasers.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN:

WIE MAG ER BEHANDELEN MET EEN DIODE LASER?

Momenteel mag iedereen zomaar iemand behandelen met een Diode laser. Helaas zien wij bij veel ontharingspraktijken dat er schoonheidsspecialisten of andere ongeschoolde mensen behandelingen uitvoeren met een Diode laser. Dit is niet zonder gevaar, met verbrandingen en soms blijvende littekens als gevolg.

Gelukkig wil Minister Schippers van Volksgezondheid hier wat aan doen. Minister Schippers wil de kwaliteit en veiligheid gaan waarborgen en zou graag zien dat laserbehandelingen alleen maar worden uitgevoerd door afgestudeerde en geregistreerde paramedische specialisten.

HOE WERKT DE ELOS DIODE LASER EN IS HET VEILIG?

De Diode laser van Elos gebruikt Diode laserenergie 810 NM, gecombineerd met radiofrequentie om de haarfollikels definitief te vernietigen.

Het unieke van de Elos is de toevoeging van radiofrequentie. Hierdoor worden haren effectiever verhit waardoor er minder kans is op complicaties. Daarnaast worden ook de licht gekleurde haren aangepakt. De Diode laser is een van de bekendste methode voor definitieve ontharing. Met de Diode laser kunnen onder andere grote gebieden relatief snel behandeld worden.

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, werken wij uitsluitend met paramedische specialisten.

Daarnaast is de Elos Diode laser in het bezit van het strenge FDA keurmerk. De Elos Diode laser is een wetenschappelijk bewezen techniek en is de meest veilige methode tot dusver bekend.

HOE EFFECTIEF IS DE BEHANDELING?

De Elos behandeling is effectiever dan een enkele Diode laser, vanwege de toegevoegde radiofrequentie. Haren worden effectiever verhit waardoor er minder kans is op complicaties en daarnaast worden ook de blonde, grijze en vlassige haren aangepakt. Ook is het met de Elos Diode laser mogelijk om de donkere huid te behandelen. De door Elos gebruikte Diode laserenergie en RF-energie leveren geen risico’s voor de gezondheid op.

WELKE RESULTATEN KAN IK VERWACHTEN VAN DE ELOS DIODE LASER-METHODE?

Na elke behandeling groeien minder haren terug. De haren die terugkomen, zijn over het algemeen lichter, dunner en groeien langzamer. Omdat haren in verschillende fasen groeien, zijn er altijd een aantal behandelingen nodig. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig maar het individuele resultaat is afhankelijk van verschillende medische en genetisch factoren. Benen hebben bijvoorbeeld minder behandelingen nodig dan een rug of buik. Ook donker gekleurd haar geeft doorgaans sneller resultaat dan lichtgekleurd haar.

WORDT HET LASER ONTHAREN DOOR ZORGVERZEKERAARS VERGOED?

Ja, het laser-ontharen wordt door zorgverzekeraars vergoed. Omdat wij werken met gekwalificeerde en kwaliteit geregistreerde specialisten zullen de zorgverzekeraars onze behandelingen gewoon vergoeden. 

 

 

Disclaimer

Resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.