Home > Over ons > Artsen en specialisten > Drs. T.S. Decates (Tom), cosmetisch arts

Drs. T.S. Decates (Tom), cosmetisch arts

Drs. Tom S. Decates heeft zijn studie geneeskunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam.
Dokter Decates heeft een passie voor mensen, een mooie eigenschap in combinatie met het vak van cosmetisch arts. Luisteren, kijken, overleggen, uitleggen en met de modernste middelen het beoogde resultaat bespreken. Geheel op maat – geheel zoals u het wenst. Bij Dokter Decates krijgt u een medisch paspoort mee waarin duidelijk vermeld staat welke injectable u toegediend heeft gekregen.
Met warmte, rust en vakmanschap benadert dokter Decates u als cliënt. Dokter Decates is op zijn best als hij iets voor mensen kan betekenen en geniet ervan schoonheid, creativiteit en geneeskunde te combineren. “Daar werk ik met hart en ziel aan!”

Om zijn vaardigheden bij te houden bezoekt hij meerdere congressen per jaar. Op deze wijze is hij in staat u altijd een eerlijk en up to date advies te geven. Daarnaast is Dokter Decates als wetenschapper verbonden aan het VUmc te Amsterdam en het Erasmus MC te Rotterdam. Zijn onderzoek gaat over de complicaties van fillers en Botox. Hiervoor publiceert hij in (inter)nationale tijdschriften.

Dokter Decates is gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde) en hij is lid van de onderwijs- en wetenschapscommissie van de NVCG. Voorts is hij voorzitter van de complicatie- en registratiecommissie van de NVCG en geeft hij internationaal lezingen over Botox en fillers.
Drs. T.S. Decates is ingeschreven in het BIG-register onder nummer: 29910933301.

Bij de NVCG zijn artsen van meerdere beroepsgroepen aangesloten. Naast cosmetisch artsen bevinden zich ook dermatologen en plastisch chirurgen onder de leden. Alle gecertificeerde leden moeten naast het hebben van veel ervaring onder andere de nieuwste technieken volledig beheersen en perfect op de hoogte zijn van de laatste productontwikkelingen. Maar zij moeten ook sociaal vaardig zijn, zodat zij hun cliënten kunnen helpen een verstandige keuze te maken. De NVCG ondersteunt deze artsen en biedt objectieve informatie aan mensen die een cosmetische behandeling overwegen.