MediConsult is een particuliere kliniek voor esthetisch plastische chirurgie en injectables en is opgericht in 1984. MediConsult is al jaren specialist op het gebied van borstvergroting en expert in ooglidcorrecties. Daarnaast is MediConsult toonaangevend in het verwijderen van en het opvullen van rimpels en lippen met diverse injectables van de bekendste merken.

Kies voor de oudste kliniek van Nederland, kies voor MediConsult in Haarlem. Wij opereren in Amstelveen en nu ook in BilthovenVoor injectables kunt u terecht in Haarlem, Rhenen en Veenendaal. Bel 023 - 531 95 64 voor een gratis en vrijblijvend consult.

Trots zijn we op onze tevreden patiënten, zij geven ons een 9,6 op kliniekervaringen.nl.

 

MEDICONSULT SPECIALIST IN BORSTVERGROTINGEN

Al meer dan 30 jaar is MediConsult gespecialiseerd in borstvergrotingen, onze ervaring gebruiken wij om voor u een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. Immers een borstvergroting is maatwerk. Samen met uw plastisch chirurg bepaalt u dan ook de grootte en vorm van uw borsten. MediConsult werkt uitsluitend met de beste plastisch chirurgen en de beste prothesen. Duizenden patienten gingen u al voor.

Uw wens is onze zorg, en deze kunnen we dan ook nog tegen de beste tarieven voor u realiseren. Al voor € 2.595,- kunt u een borstvergroting bij MediConsult boeken.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak, u kunt binnen een week al in onze kliniek terecht.

 

 

In samenwerking met Maaike van rimpelblog Furrow is een verslag gemaakt van een lipbehandeling en een beginnende fronsrimpel, waarbij wij gebruik hebben gemaakt van injectables met de bekenste merken.

             

 

Everyone will notice, no one will know...

                                                   

* Belangrijke informatie voor patiënten van Mediconsult*

Heeft u dringende vragen of hulp nodig na een operatie dan kunt u bellen naar: 023-531 95 64 waar u na 17.00 een bandje met instructies en het spoednummer krijgt van de dienstdoende arts.

Gediplomeerd personeel

Ooglidcorrectie

Last van overhangende oogleden, wallen onder de ogen? Na een kleine ingreep weer een stralende blik!

Lees alles over ooglidcorrecties
Gediplomeerd personeel

Injectables voor rimpels

MediConsult heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van rimpels en huidveroudering met injectables.

Lees alles over injectables
Gediplomeerd personeel

Borstvergroting

MediConsult is al jaren dé specialist in borstvergroting. Wij maken gebruik van kwaliteitsprothesen van Mentor.

Lees alles over borstvergroting