Home > Over ons > Kwaliteit van zorg > U als patiŽnt, goed geÔnformeerd

U als patiŽnt, goed geÔnformeerd

Ons beleid is erop gericht om u zowel mondeling als schriftelijk volledige informatie te verstrekken over de operatie waar uw wens naar uit gaat. In een kosteloos consultatiegesprek komen alle facetten van de operatie aan de orde en zullen wij niet nalaten u de eventuele voordelen maar ook de eventuele nadelige gevolgen te melden.

Tijdens het consult krijgt u objectieve informatie, zult u als "patiŽnt" behandeld worden, mag u van ons verwachten dat wij deskundig zijn, volledige openheid geven maar vooral eerlijk naar u toe zijn over het te verwachten resultaat. Het gesprek wordt schriftelijk vastgelegd, waarbij uw privacy gewaarborgd wordt. U krijgt van ons een duidelijke offerte, waarbij u ten alle tijden uit mag gaan van een all- in prijs.

Indien u besluit om de operatie bij ons uit te laten voeren wordt de datum zo spoedig mogelijk aan u bevestigd, waarbij wij u tevens een uitvoerig informatiepakket sturen met informatie over de operatie, informatie over de voor- en nazorg. Wij tekenen samen met u een informed consent, waarin wederzijdse rechten en plichten duidelijk zijn vastgelegd.