Home > Injectables

Injectables

 

Wist u dat wij een loyaltyprogamma hebben, waarbij u in slechts een paar behandelingen (soms al in uw eerste bezoek) een blijvende korting opbouwt tot 15% - omdat wij blij met u zijn.

Onze consulten zijn altijd vrijblijvend en kosteloos.

Voor het behandelen, verwijderen, opvullen of verminderen van rimpels

Het gebeurt ons allemaal: rimpels.... Charmant, of doet het je ouder lijken dan dat je bent? Een anti-rimpel creme helpt niet meer.
Een vrijblijvend en gratis consult bij een cosmetisch arts van MediConsult kan u doen inzien dat een jonge, frisse versie van uzelf op een natuurlijke manier eenvoudig te bereiken is. Altijd met respect van ons, voor u: Your look, is your choice.
 
Injectables zijn enorm populair. Misschien wel meer dan u denkt. Want de mooiste hulp die we de natuur met een injectablebehandeling kunnen bieden is toch de mooiste versie van u-zelf (weer) te creeren.
Voor trouwe cliënten hebben wij een loyalty-programma waarmee u (al heel snel) blijvend, een korting kunt opbouwen tot 15% op fillers. Ook bent u als eerste op de hoogte van nieuwtjes, speciale acties en aanbiedingen. 
 
Nieuwste trends:
  • Behandelen van oorlellen, want ook daar wordt de huid dunner en rimpeliger door de jaren heen. Met een filler krijgen de oorlellen weer de volle, rimpelloze vorm van weleer.
  • Behandelen van handen, de handen krijgen rimpels, aders worden steeds meer zichtbaar en verraden uw leeftijd. Een fillerbehandeling verjongt de handen. Onze huidtherapeute kan ook de pigmentvlekjes met een laserbehandeling verzachten en zelfs doen verdwijnen. 
  • Behandelen van overmatig transpireren. Door het middel onderhuids in de oksel te spuiten wordt de zweetproductie circa zes maanden geremd. 
Onze cosmetisch artsen zijn experts is het aanpakken van rimpels, zij geven tijdens uw consult uitgebreid advies over de behandeling, waarbij het beoogd resultaat zo dicht mogelijk bij uw wensen komt. Injectables, de gemakkelijke rimpelbehandeling | mediconsult.n
Hangende wenkbrauwen
Traangootjes
Neus/lippenplooi
Lachrimpels
Rimpels boven de lip
Verslapte kaaklijn
Ingevallen slapen
Kraaienpootjes

Volumeverlies wangen
en jukbeenderen

Hangende mondhoeken
Kleine lippen
Volume verlies kin
 


Verschillende manieren voor het behandelen van een rimpel met injectables

Rimpelbehandelingen worden ingedeeld in drie groepen gebaseerd op het ontstaan van de oorzaak. Rimpeltjes, plooitjes, een slechte huidconditie of volumeverlies het vraagt een andere behandeling, een andere aanpak. Aan de hand van een gezichtsanalyse bespreekt u samen met uw arts wat u stoort en wat u wilt bereiken. Uw arts kan dan kiezen uit drie soorten behandelingen:
 

1. Een Fillerbehandeling, dat de rimpel, plooi of lip opvult

Met een fillerbehandeling kan uw arts rimpeltjes, vouwtjes en plooitjes verminderen, verzachten of zelfs laten verwijderen. Door een nagenoeg pijnloze behandeling duwt de filler als het ware de rimpel, vouw of plooi omhoog. Door het gebruik van de juiste middelen en de juiste hoeveelheden, ingespoten door een speciaal daartoe opgeleide arts, realiseert u de mooiste versie van uzelf. 
 

2. Een Rimpelbehandeling met een spierverslappend middel

Met een spierverslappend middel (zie de merken die wij gebruiken) kan uw dokter het directe probleem van sommige rimpels aanpakken, ontstaan door het veelvuldig samentrekken van spiertjes in uw gezicht. Goede voorbeelden hiervan zijn de fronsspier, de kraaienpootjes en de voorhoofdrimpels. Door een nagenoeg pijnloze behandeling, door een ervaren arts, bereikt u na de behandeling een mooi, rustig beeld, een natuurlijke verjonging van uw uiterlijk. 
 

3. Een Skinboosterbehandeling, dat de huidconditie verbetert

Met een Skinboosterbehandeling verbetert u de conditie en structuur van de huid zelf. Via onze Skinboosters wordt hyaluronzuur direct onder de huid gebracht. Hiermee kiest u voor een boost die de best denkbare gezichtscreme niet voor elkaar kan krijgen. MediConsult werkt uitsluitend met de beste artsen en de beste middelen. De middelen zijn volledig biologisch afbreekbaar zodat kan worden ingestaan voor een optimale veiligheid van de rimpelbehandelingen en van de producten.