Home > Plastische Chirurgie > Behandelingen > Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Een ooglift/ooglidcorrectie al vanaf € 900,- 

  • Meer dan 30 jaar gespecialiseerd in ooglidcorrecties.
  • Kleine ingreep, groot resultaat.
  • De ooglift is een van de meest uitgevoerde behandelingen in onze kliniek.
  • Onze dokters behoren tot de beste plastisch chirurgen. Jarenlange (internationale) ervaring garandeert een uitstekend resultaat.
  • Geen wachttijden, u kunt binnen twee weken geopereerd worden.
  • Goed gevulde goodiebag na uw ingreep.
  • Maak vrijblijvend een gratis afspraak voor een consult.

Heeft u last van overhangende oogleden, wallen, rimpelvorming rondom de ogen of afhangende wenkbrauwen dan kan een ooglidcorrectie de oplossing voor u zijn. 

U kunt er moe uitzien, terwijl u zich fit voelt. Ook kunnen overhangende bovenoogleden uw zicht beperken met als gevolg hoofdpijn en klachten van vermoeidheid. Een ooglidcorrectie of ooglift kan daarom niet alleen een esthetisch effect hebben, ook kunt u zich een stuk prettiger gaan voelen.

Na een ooglidcorrectie oogt u fris en uitgerust. U krijgt een vitale uitstraling.

De operatie duurt ongeveer 45 minuten en wordt uitgevoerd onder locale verdoving en wordt als pijnloos ervaren. Het resultaat is direct na de ingreep zichtbaar, het littekentje is nagenoeg onzichtbaar.

 

MediConsult heeft geen wachttijden, u kunt dan ook binnen twee weken na uw consult behandeld worden. Over het algemeen hebben patienten geen pijnklachten.

Er kan zowel een ooglidcorrectie plaatsvinden van de bovenoogleden als een ooglidcorrectie van de onderoogleden. Mocht er een indicatie zijn dan kan het ook tegelijk plaatsvinden.


Bovenooglidcorrectie-vóór     Bovenooglidcorrectie-na
                                           Voor                                                                                                 Na

Bij ooglidcorrecties maakt de chirurg van tevoren een zeer nauwkeurige inschatting van de hoeveelheid huid die moet worden weggenomen. Onze dokters hebben zeer veel ervaring met ooglidcorrecties en kunnen dan ook voor u het mooiste en meest natuurlijke resultaat bewerkstelligen.

Everyone will notice, no one will know.

Voor de onderste oogleden wordt een sneetje gemaakt juist onder de wimpers, waardoor het littekentje later nauwelijks te zien is. Voor de bovenste oogleden wordt het sneetje grotendeels in de natuurlijke plooi van het bovenooglid gemaakt, zodat bij geopende ogen nagenoeg geen littekentje zichtbaar is. Nadat de weefsels voorzichtig zijn geopend, wordt het overtollig vet en/of het overtollige spier- en huidweefsel weggenomen. Vervolgens wordt de huid gesloten.

Bij de bovenooglidcorrectie gebeurt dit met een doorlopende hechting en bij de onderoogleden gebeurt dit met een paar kleine aparte hechtinkjes.