Home > Over onze kliniek

Over onze kliniek

MediConsult is een particuliere kliniek voor esthetisch plastische chirurgie in Haarlem. MediConsult is een van de oudste privé klinieken van Nederland en is opgericht in 1984. MediConsult is al jaren specialist op het gebied van borstvergrotingen en ooglidcorrecties en liposucties. Daarnaast is MediConsult toonaangevend in het verwijderen van rimpels en het opvullen van lippen met diverse injectables zoals botuline toxine (Botox / Azzalure) en fillers.

Deskundig personeel
Ons gediplomeerd verpleegkundig, operatiekamer- en medisch administratief personeel beschikt zonder uitzondering over een grote kundigheid en jarenlange ervaring op het gebied van plastische chirurgie.
  
Vragen of wensen m.b.t. plastische chirurgie?
MediConsult neemt vragen en wensen op esthetisch gebied serieus. Mensen die het verlangen hebben iets aan hun uiterlijk te doen of te corrigeren, kunnen rekenen op een respectvolle benadering van onze kliniek voor plastische chirurgie. Een wens op dit gebied is meestal geen gril, integendeel, een wens om door middel van een operatie iets aan het uiterlijk te doen is vaak goed overdacht.