Home > Plastische Chirurgie > Behandelingen > Schaamlipcorrectie / schaamlipverkleining

Schaamlipcorrectie / schaamlipverkleining

Veel vrouwen voelen zich ongemakkelijk bij een saunabezoek, bij het douchen of intiem contact met hun partner veroorzaakt doordat de binnenste of buitenste schaamlippen groot zijn. Veel vrouwen vinden dit ongemakkelijk of ontsierend. Bij een schaamlipcorrectie, ook wel schaamlipverkleining of labiacorrectie genoemd, wordt het overtollige weefsel weggenomen.
 
Schaamlipcorrecties worden verricht om esthetische redenen, maar ook om praktische redenen. U kunt last hebben bij het fietsen, sporten of het dragen van strakke broeken.
 
Een schaamlipcorrectie is een operatie die wij onder lokale verdoving uitvoeren. Er gingen u al vele vrouwen voor, toch kan het voor u een hele stap zijn om een afspraak te maken. Goed om te weten dat wij ook een ervaren vrouwelijke plastisch chirurg hebben. Al onze plastisch chirurgen zijn discreet en bekwaam, zij helpen u graag met al uw vragen omtrent uw wens voor een schaamlipcorrectie. 

Over het algemeen gebeurt de operatie onder plaatselijke verdoving, mocht u dat wensen dan is de ingreep ook onder volledige anesthesie mogelijk (tegen meerprijs). De behandeling bestaat uit het verwijderen van het overtollige weefsel of het opnieuw modelleren van de binnenste schaamlippen. 
 
Een correctie van de binnenste schaamlippen kost € 1.000,- onder lokale verdoving.